Hævnen af Susanne Bier

Her er mit nyeste bud på undervisning i overbygningen. Jeg står netop med en klasse, jeg også skal varetage kristendomskundskab for, og jeg synes det er super svært. Derfor: Nu har jeg lavet et forløb, som ungerne kan køre ret lineært efter (håber jeg).

Forløbet er bygge op over filmcentralens ganske glimrende lærervejledning:
http://filmcentralen.dk/grundskolen/undervisning/haevnen#.WxA2vC861sM

Men her er det – lavet som en ebog

Du også se den her. https://www.skoletube.dk/video/3942628/2730d04dc7a0b8a0a1ad

Desværre kan man ikke downloade, og jeg er ikke klar over hvorfor. Det skal jeg lige have undersøgt. Ønsker du materiale som epub til download, send mig da en kommentar her, så sender jeg den til dig.

5 Comments on “Hævnen af Susanne Bier

  1. Hej Signe

    Det ser så spændende ud. Jeg kunne rigtig godt tænke mig materialet som epub

    Mvh Mette

  2. Hej Signe,
    Jeg kunne også godt tænke mig materialet som epub 🙂

    Hilsen Henriette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.