DelViden.Nu

Igang igen

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Så er det snart tid at gå igang igen. Jeg har fået nyt arbejde, og kan derfor ikke helt lade være med at se på skoleåret – min årsplan har jo ændret sig, og jeg ved ikke så eget endnu.

Jeg skal undervise dansk i 7.klasse. Jeg vil starte med notatteknikker og læsetræning, for lige at se eleverne an. Her vil jeg også arbejde med visuel notatteknik, jeg er blevet helt fortabt i Doug Neills kursus i sketchnotes. An Introduction to Visual Note-Taking.. Det er intet mindre end vildt inspirerende og så er det et skridt af gangen. Genialt.

Her har jeg øvet mig lidt til et forløb, jeg også tænker på at lave i min ‘nye’ 7.klasse.

Jeg er vil med det overblik, jeg synes jeg får. Kurset er ikke gratis, men jeg synes nu alligevel, at det er alle pengene værd.

 

 

 

Indlægget er ikke sponsoreret.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.