DelViden.Nu

Nip napper – mini projekt

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Du sidder nok og nyder din sommerferie. Det gør jeg i hvert fald. Jeg har dog lige et par fede hængepartier, som jeg har manglet at uploade. Den ene er cootie catcher mini projektet, der er genialt til skolestart i engelsk mellemtrin, måske endda 3. klasse, og det kan spænde langt op i udskolingen.

Se mere her https://www.teacherspayteachers.com/Product/Back-to-School-mini-project-4685423. Her kan du købe materialet, men som dansk læser giver jeg det gerne væk, så længe du henviser til siden her, hvis kollegaer spørger til det. :0)

Opdateret: Da jeg er så heldig, at jeg allerede har fået en del henvendelser på materialet, har jeg besluttet at lægge det her som download i stedet for min oprindelige plan med at sende mail. Videndeling er jo vejen frem. Smid gerne en kommentar herunder, når du har brugt eller set materialet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.