DelViden.Nu

Opstart – historie 5.klasse

Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Jeg er blevet sat til at undervise en 5.klasse i historie. Jeg startede ud med, at forsøge mig med Alineas fantastisk inspirerende portaler, men må indrømme, at jeg var ved at brænde nallerne.

OBS! Jeg har været i kontakt med redaktøren for forløbene, der vil se på dem, og lave en lærervejledning. Super fin tilbagemelding fra redaktørens side. Jeg vender tilbage

Portalen er super til HDE i 6.klasse, men historie for 4. og 5. klasse samt kristendomskundskab for 4.klasse starter simpelthen for stort op, og kørte hen over hovederne på stort set alle mine elever. Lidt af et nederlag, når man nu ikke er uddannet kristendomskundskab og historielærer.

En kollega pegede mig i stedet i retning af religio4-6.gyldendal.dk samt Historie 4&5. Det er en helt anden snak. Her bygges der op fra bunden, sproget er niveaumæssigt mere passende og jeg kunne ånde lettet op. Desuden er der lærervejledning til.

Jeg har kastet mig ud i af lave en foldebog til emnet, som eleverne kan have i deres kladdehæfte.

https://youtu.be/zFoalzZQ-SA

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.