Pop-up bøger

Jeg er blevet helt vild med pop-up bøger, og vil forsøge at bringe det mere ind i min undervisning. Tænk sig, hvad papir kan. Jeg tænker, at man fx vil kunne lave en pop-up bog som produkt i projektopgaven. Jeg er vildt inspireret af Duncan Birmingham, der både laver tutorials, men også har skrevet en super […]

Spørgeskemaundersøgelse?

Det er svært at lave et spørgeskema – endnu sværere at nå ud til folk. Det er vigtigt, at eleverne holder fokus på, HVAD det er, de gerne vil undersøge. Jeg har utallige gange oplevet, at elever laver et spørgeskema, de i sidste ende ikke kan bruge til en flyvende fis alligevel. Deres spørgsmål siger […]

Vejen til en god projektopgave

Det kan være svært at lave en god projektopgave – at komme fra ide til færdigt projekt er svært. Der er mange ting, man bør overveje. Se mere her: Du kan downloade pdf-filen her: vejen til projektopgaven

Close Menu